sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Pikkufaktoja minusta

Takkunen haastoi minut tällaiseen pieneen kyselyyn, eli nyt lähtee!

Oletko tyytyväinen ulkonäköösi?
Tavallaan olen tyytyväinen, ja pidän itseäni kauniina, mutta silti haaveilen hoikemmasta ja kiinteämmästä vartalosta.

Mitä muuttaisit ulkonäössäsi?
Jos voisin, laskisin rasvaprosenttini alemmas, niin että olisin yhtä lihaksikas kuin nyt, mutta että painaisin n. 52 kiloa. Samalla suurentaisin rintojani hieman. Käytän B-kupin rintaliivejä, mutta välillä tuntuu että jotkin niistä ovat liian isoja. Jos ja kun onnistun vielä laihtumaan, ja jos se vaikuttaa rintojeni kokoon pienentävästi, täytyy varmaan jatkossa siirtyä A-kuppiin. En kuitenkaan koskaan turvautuisi kauneuskirurgiaan saadakseni isommat rinnat. Ei yksinkertaisesti kiinnosta niin paljoa.

Mitä muut ovat kehuneet ulkonäössäsi?
Silmiä, hiuksia, vartaloani.

Meikkaatko päivittäin?
Normaalisti meikkaan kyllä arkisin (koulupäivinä), mutta kesällä en ole jaksanut meikata kesätöihin joka päivä, vaan olen meikannut oikeastaan vain niinä päivinä, kun olen tapaamassa kavereita tms.

Perusmeikkisi?
Lumenen Natural Code Matt Makeup tai Joe Blasco-meikkivoide, Lumenen irtopuuteri, L’Oreal True Match poskipuna, vaalea luomiväri (lähinnä MakeUp Storen beige tai vaaleanpunainen) liikkuvalle luomelle ja musta luomiväri ripsen tyveen, rajaus yläluomeen Lumenen Blueberry Liquid Eyelinerilla ja ripset vedenkestävällä Blueberry Curl Mascaralla, kulmat piirrän MAC Lingering Eye Brows –kynällä, huuliin sipaus Lumenen Wild Rose Lipstickiä. Tulipa lista!! Jos menen juhlimaan laitan ehkä vähän enemmän luomiväriä ja joskus myös rajauksen silmän alle, mut muuten kyllä sama combo.

Hiustesi väri & pituus?
Vaaleat (luonnostaakin, mutta tällä hetkellä myös vaalentavat raidat) ja pitkät, ulottuvat takana rintsikan hakasiin saakka. Ei otsatukkaa.

Miten pidät hiuksiasi?
Pyrin pitämään hiuksiani auki. Jos on aikaa, kiharran latvoja hieman laineelle tai suoristan keraamisella suoristusraudalla viimeistellyn lopputuloksen aikaansaamiseksi. Bad hair day-päivinä ja kuntosalilla turvaudun poninhäntään. Nutturaa en oikein osaa tehdä

Miten tukkasi on nyt?
Haha, no tulin just salilta, eli se oli äskön kiinni, mut just otin ponnarin pois.

Kuinka usein…
…värjäät hiuksiasi?
Käyn ottamassa raidat kampaajalla n. 3-4 kertaa vuodessa. En halua olla mikään vetyperoksidiblondi, ja siksi menen mieluummin kampaajalle kun testailen mömmöjä kotona. Tämänhetkinen värini on luonnollisen vaalea, sävy on kohtuullisen lähellä omaa väriäni, mutta vaaleampi.

…peset hiuksesi?
Keskiarvolla joka toinen päivä. Olen opetellut sietämään hiukkasen rasvaisempiakin hiuksia.

…käyt suihkussa?
Vähintään kerran päivässä.

…kuorit ihoasi?
Hmm.. Ehkä neljä kertaa vuodessa? Joskus saunoessa "kuorin" harjaamalla ihoa tavallisella pesuharjalla.

…käyt kosmetologilla?
Olen yhden kerran elämässäni ollut paikkauttamassa haljennutta varpaankynttä. Muuten olen liian pihi :D

Shampoo- ja hoitoainemerkkisi?
Shampoo voi olla mikä vaan halpa. Hoitoaineena tällä hetkellä joku Tresemmé. Shampoot ja hoitoaineet ei ole koskaan olleet mulle mikään obsessionaihe, mielestäni hinta/laatu-suhde laskee mitä enemmän näihin laittaa rahaa.

Rasvaatko ihoasi?
Toki. Apteekin perusrasvalla useimmiten.

Tyypillisimmät vaatteesi?
-Farkut tai hame, ja joku suht. neutraali paita tai tanktop, neule, tennarit, pitkät helmet tai riipus.

Mitä sinulla on nyt ylläsi?
Ruskeat caprihousut, valkoinen tanktop.

Kuinka monet farkut omistat?
Yleensä aina kahdet käyttökelpoiset, tällä hetkellä luultavasti vain yhdet (mutta näin kesällä en ole jaksanut käyttää pitkiä housuja).

Millaisia kenkiä käytit viimeksi?
Fred Perryn tummansinisiä avokastennareita.

Lempikorusi?
Ehkä Snö of Swedenin lila/metalli rannekoru, jota käytän kuitenkin aika harvoin. Käytän melkein joka päivä jonkinlaista rinnalla riippuvaa (eli pitkää) kaulakorua, mutta en osaa nimetä yhtä suosikkia, koska tykkään vaihdella. Saan hyvää mieltä myös koruista, jotka olen saanut lahjaksi minulle rakkailta ihmisiltä. Ajattelen niiden olevan jonkinlaisia amuletteja ”pahuutta vastaan” tai jonkinlaisia fyysisiä todisteita siitä, että minua rakastetaan.

Lempihajuvetesi?
Vaikea sanoa. Tällä hetkellä käytössä Bossin Femme, josta pidän todella paljon.

Millaisia sormuksia löytyy sormistasi?
Kaksi hopeasormusta: vasemmasta kädestä suht yksinkertainen rengas, jonka ostin kymmenenvuotiaana ollessani Lapissa vaeltamassa (eli siis suomalaista hopeaa). Oikeassa kädessä ala-asteen luokkasormus, jonka sisäpuolella kaiverrus. Tämän sormuksen sain 12-vuotiaana. Molemmat siis olleet käytössä yli kymmenen vuotta!

Tarkkailetko painoasi?
Juu. Jos tieto lisää tuskaa, lisätköön!

Viimeisin ulkonäköösi liittyvä kehu, jonka olet saanut?
Viimeksi eilen kaveri sanoi, että ”Oletpa nättinä tänään.” Perjantaina kuulin tätä myös monta kertaa ja mekkoni sai myös kehuja. Ilmeisesti ihmiset on niin tottuneet siihen, ettei mulla ole meikkiä, että kun kerran vaivaudun, kaikki näkee ihan toisen ihmisen?

Menisitkö kauneusleikkaukseen?
Voisin ehkä ottaa jotain botoksia tms. jos joskus sadan vuoden päästä en millään pysty elämään sen tosiasian kanssa, että rupsahdan. Rasvaimua en voisi kuvitellakaan, tissien korjailu tuntuu ajanhukalta, ihan kuin en muka kelpais ilmankin?

Minkälainen on meikkipussisi?
Ivana Helsinki- klipsu-pussi, jonka sain ilmaislahjana kun ostin jollain 50e:n Lumenen kosmetiikkaa.

Minkä värinen on hiusharjasi?
Harmaa.

Käytätkö ryppyvoiteita?
En.

Käytätkö kynsilakkaa?
Hyvin harvoin. Kynsilaatuni on lohkeileva ja myös lakat lohkeilee kovasti. Yleensä pidän kynnet lyhyinä ja lakattomina.

Montako käsilaukkua omistat?
Jaa. 3 arkilaukkua ja 3 bilelaukkua.

Onko sinulla lävistyksiä tai tatuointeja?
Ei, paitsi korvareiät, oikeassa korvassa 2 reikää. Tietynlainen tatuointi periaatteessa himottais, mutta taidan kuitenkin olla liian nynny, et ottaisin sellaisen oikeasti.

Se oli siinä!

Kiitos Takkuselle, laitan vuorostani haasten eteenpäin Tee:lle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti